De är ett av Sveriges bästa företag

Kyl- och Frysexpressen Nord erbjuder både fjärrtransporter och lokal distribution. Foto: Kyl- och Frysexpressen Nord Kyl- och Frysexpressen Nord erbjuder både fjärrtransporter och lokal distribution. Foto: Kyl- och Frysexpressen Nord

Kolla in vilket logistikbolag som är ett av ”Sweden’s Best Managed Companies”! 

Umeå-baserade Kyl- och Frysexpressen Nord är ett logistikbolag fokuserat på tempererad logistik. Bolaget har egna lager och terminaler runt om i Norrland och ett eget distributionsnät från Gävle upp till Kiruna, och man erbjuder också rikstäckande transporter. 

Nu har företaget fått utmärkelsen ”Sweden’s Best Managed Companies”, som delas ut av revisions- och konsultnätverket Deloitte i samarbete med Nasdaq-börsen. Utmärkelsen delades i år ut för fjärde gången, och en oberoende jury valde ut de 20 företag som fick utmärkelsen i år. 

Enligt ett pressmeddelande är ”Best Managed Companies” en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling.

— Jag är oerhört stolt över denna kvalitetsutmärkelse. Det är glädjande att se att vårt strategiska fokus, tydliga mål, strukturerade processer och uthålliga arbete ger resultat. Våra medarbetare gör ett fantastiskt arbete – dygnet runt året om. Det är roligt att vi uppmärksammas, det ger oss energi att fortsätta på den inslagna vägen mot ett hållbart och relevant företag, säger Jon Widell, vd för Kyl- och Frysexpressen Nord, i pressmeddelandet.

Prisutdelningen ägde rum vid ett evenemang på Hotel At Six i Stockholm torsdagen den 16 juni.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-06-22 11:48

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021