Thomas Ström ville åter till vd-stolen

(Bild: NTEX) Thomas Ström, åter som vd på NTEX. (Bild: NTEX) Thomas Ström, åter som vd på NTEX.

Jag saknade vd-stolen mer än vad jag kunde tänka mig. Så förklarar NTEX grundare Thomas Ström sin återkomst till den operativa sidan efter ett och ett halvt år. Tidigare vd:n Dan Ericsson finns inte längre kvar på företaget och är nu öppen för nya utmaningar.

Thomas Ström, grundare och ägare av speditörsfirman NTEX, är nu åter som vd i företaget. Med en omsättning över 800 miljoner kronor om året är NTEX ett av de större transport- och speditörsföretagen i landet. Enligt Thomas Ström är företaget i ett läge där man måste fokusera på kunder och nya affärer. ­

Vi är en komplett speditör på Storbritannien och är på god väg att bli det i övriga Europa, bland annat genom nya agenter i såväl Tyskland som Belgien uppger han i ett pressmeddelande. Företaget ökar också inom sjö och flyg.

Den tidigare vd:n Dan Ericsson, med bakgrund från DFDS Seaways och det numera nedlagda uppstickarföretaget North sea roro, har lämnat företaget och uppger att han är ”öppen för nya utmaningar”.

I sin blogg framhåller Thomas Ström att Dan Ericsson ”gjort ett mycket bra arbete under tiden han varit här”.

– Jag tackar Dan för hans insatser och önskar honom lycka till framöver.  

Mats Udikas E-mail:
Publicerad 2015-08-11 17:28 Uppdaterad lördag, 27 januari 2018 11:38

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021

Cron Job Starts