Logicenters bygger på spekulation i Staffanstorp

Logicenters börjar bygga den nya logistikanläggningen på 24 000 i början på nästa år.   (Bild: Logicenters) Logicenters börjar bygga den nya logistikanläggningen på 24 000 i början på nästa år. (Bild: Logicenters)

Logicenters och Kilenkrysset har inlett ännu ett samarbete, denna gång för att utveckla ett område i Kronoslätts Företagspark i Staffanstorp. Där kommer Logicenters att bygga en stor logistikanläggning på spekulation.

Logicenters tillträder marken i början på nästa år och kommer att börja bygga en modern logistikanläggning på 24 000 kvm uthyrningsbar mark. Den beräknas stå färdig i början på 2021.

De båda företagen Logicenters och Kilen krysset kommer att tillsammans utveckla ett markområde på 120 000 kvm. Det innebär att det är möjligt att bygga på totalt 60 000 kvm.

Markområdet ligger på Västanvägen i Kronoslätts Företagspark, nära till Malmö och kontinenten. Bring Frigo, Kuehne & Nagel och Microsoft har etablerat sig i företagsparken tidigare.

Kilenkrysset och Logicenters har tidigare genomfört flera gemensamma utvecklingsprojekt, bland annat i Rosersberg.

Publicerad 2019-12-11 17:01

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Cron Job Starts