Postnord med nytt TA-system för e-handel

(Bild: Edi-Soft) Jonas Prosell (tv) på Postnords Direct Link har handlat upp ett TA-system för internationella transporter. Vd Mattias Gredenhag på EDI-Soft står till höger. (Bild: Edi-Soft) Jonas Prosell (tv) på Postnords Direct Link har handlat upp ett TA-system för internationella transporter. Vd Mattias Gredenhag på EDI-Soft står till höger.

Direct Link, som är Postnords organisation för internationell distribution av varor för e-handlare, har gjort en stor affär med Edi-Soft som gäller plattformar för transportadministration.

Systemen kommer att användas både på lager för lager för tredjepartslogistik och på e-handlarnas egna lager. Direkt Link har ingått i ett treårigt globalt avtal med EDI-Soft AB om företagets plattformar för transportadministration.

Direct Link är inriktat på internationell distribution av varor för e-handlare. Företaget har kontor i åtta olika länder. Företaget erbjuder kundanpassade tjänster med målsättning att erbjuda den transporttjänst som passar bäst för kunderna. Den nya lösningen för transportadministration gör det möjligt för Direct Link att samarbeta med många leverantörer över hela världen och erbjuda ett bra utbud av leveranörer.

Jonas Prosell som är operativ chef på Direkt Link säger att lösningarna hjälper företaget att behålla sin position som effektiv leverantör till e-handelsföretag i Asien, USA och Europa. På Edi-Soft uppger vd Magnus Gredenhag att det är det största kontrakt som Edi-Soft i Sverige hittills har ingått i. 

Mats Udikas E-mail:
Publicerad 2014-03-15 14:56 Uppdaterad onsdag, 31 januari 2018 14:56

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Cron Job Starts