Han blir chef för det dagliga hos APMT

(Bild: APMT) Magnus Lundberg. (Bild: APMT) Magnus Lundberg.

APM Terminals i Göteborg har fått ny operationell chef. Magnus Lundberg, som har arbetat inom svenska delen av Carlsberg Supply Company de senaste tio åren, blir övergripande ansvarig för den dagliga produktionen hos APMT.

– Jag är van att arbeta i organisationer med hög yrkesstolthet och starka traditioner, säger Magnus Lundberg i ett pressmeddelande.

– Mitt fokus här kommer att ligga på att få alla att dra åt samma håll och arbeta som ett team för att på ett säkert och effektivt sätt serva våra kunder. Jag kommer också att ha stort fokus på förbättringar som kan leda till att lyfta driften av terminalen ännu ett snäpp.

APM Terminals i Göteborgs hamn är Sveriges i särklass största containerverksamhet. 2014 stod skedde 57 procent av alla svenska hamnarnas containerhantering i Göteborgs hamn.

I Transportnytt nr 7-2015, som når dig som är prenumerant senast nästa vecka, berättar vi om störningarna som rått vid terminalen och hur de påverkar bland annat chaufförer och åkare som ska hämta containrar från Maersk Lines veckovisa direktanlöp från Asien.

 

E-mail:
Publicerad 2015-09-22 00:00 Uppdaterad lördag, 27 januari 2018 11:38
Cron Job Starts