De säljer laddare för lastbilar

 Foto: Paccar Foto: Paccar

Nu erbjuder en av världens största tillverkare av tunga lastbilar ett sortiment av både fasta och mobila laddare som passar både för lätta och tunga elfordon.

Det är DAF Trucks som nu lanserar ett brett sortiment med fasta och mobila för såväl tunga som lätta eldrivna fordon, inklusive skåpbilar.

DAF Trucks sortiment av fasta laddningsstationer omfattar effektnivåer från 20 kW upp till 360 kW. De mobila laddarna finns i effektnivåer från 24 kW upp till 40 kW.

PACCAR-laddarna på 120 kW och 180 kW är utformade för snabbladdning och för att passa för fordonsparker med elfordon som kör flera rutter eller skift. Laddaren på 180 kW ska kunna ladda de flesta lastbilstyper på mindre än tre timmar.

Den mest kraftfulla versionen är PACCAR-laddaren på 350 kW ska kunna ladda fordon med hela den nominella effekten på mindre än två timmar eller snabbladda två fordon samtidigt.

De mobila laddarna är anpassade för vägassistans och i verkstäder där maximal flexibilitet krävs för laddningsinfrastrukturen.

PACCAR-laddarna går att köpa från DAF-återförsäljare och i TRP-butiker. Hela sortimentet av laddningsstationer för elfordon har två års garanti.

Publicerad 2021-05-04 09:24

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!