Coop ställer ut kylskåp i Stockholm

Med den nya tjänsten kan den som e-handlar sin mat hämta varorna i ett kylt skåp nära hemmet.  Foto: Coop Med den nya tjänsten kan den som e-handlar sin mat hämta varorna i ett kylt skåp nära hemmet. Foto: Coop

Beställ maten på nätet och hämta ut den i ett kylt skåp nära hemmet — hur låter det? Bor du på utvalda platser i Stockholm är det något som Coop nu kommer att erbjuda. 

I ett första skede ska tjänsten testas på några utvalda platser i Stockholm. Kunder som beställer mat via Coops hemsida kan välja den nya tjänsten Gordon Pickup bland leveransalternativen. 

Först ut med nya skåp är områdena Telefonplan och Skrapan på Södermalm.

– Coop har ett starkt online-erbjudande och den senaste tiden har vi vuxit mer än branschen. Nu tar vi nästa steg i erbjudandet till våra medlemmar och kunder med en lösning som både ökar flexibiliteten, förenklar vardagen och gör att vi kommer ännu närmare våra kunder, säger Meta Persdotter, vd för Coop Butiker & Stormarknader, i ett pressmeddelande. 

Skåpen består av totalt 40 rymliga luckor — 28 luckor för kylda varor och tolv för frysta. I de största luckorna ryms tre matkassar. Tjänsten gör det möjligt för kunder som handlar sin mat på nätet att hämta varorna i ett kylt skåp på en tid och plats som de själva väljer.

– Förutom att göra det enklare våra kunder och medlemmar är vi tillsammans med Gordon med och utvecklar mer hållbara leveranslösningar inom dagligvaruhandeln, kommenterar Erik Edvardsson, chef för e-handel och varuflöde hos Coop Butiker & Stormarknader.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-01-10 11:48 Uppdaterad måndag, 10 januari 2022 11:56

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021