Castellum bygger nytt i Malmö

Castellums projekt i Malmö kallas Tistlarna 9 och ligger på Koksgatan 21 i Östra hamnen. Illustration: Castellum Castellums projekt i Malmö kallas Tistlarna 9 och ligger på Koksgatan 21 i Östra hamnen. Illustration: Castellum

Flexibel lager- och logistikanläggning på över 11 000 kvadratmeter ska uppföras i attraktivt läge.

Mer exakt handlar det om en anläggning på 11 400 kvadratmeter som ska byggas i Östra hamnen, och som totalt kommer att kosta cirka 200 miljoner att uppföra. 

Enligt Castellum blir det en flexibel anläggning med möjlighet till olika storlekar på lager- och kontorsytor. Vidare kommer taket på byggnaden att förses med solceller, medan den tillhörande parkeringen förses med laddningsmöjligheter för elbilar.

Castellum framhåller i ett pressmeddelande att Östra hamnen i Malmö har ett strategiskt läge med närhet till centrala Malmö och stadens alla ringleder och tillfartsvägar.

— Med det här projektet erbjuder Castellum sina kunder en ny anläggning i ett attraktivt område. Just nu är efterfrågan stor på moderna lager- och logistiklokaler, därför ser vi redan ett stort intresse, kommenterar Patrik Håkansson, affärsutvecklare på Castellum.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-06-13 10:13 Uppdaterad måndag, 13 juni 2022 10:41

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021