Ny serie skjutstativtruckar från Toyota

 Foto: Toyota Material Handling Foto: Toyota Material Handling

Toyota Material Handling lanserar de tre första modellerna av skjutstativtruckar i nya BT Reflex-familjen.

Först ut när Toyota Material Handling introducerar den nya BT Flex-familjen med skjutstativtruckar är tre truckar – R-seriemodellen, E-serien med unik tiltbar hytt och O-serien för användning både inomhus och utomhus.

Den nya Toyota BT Reflex-serien har en kapacitet på 1,4 till 2,5 ton och en lyfthöjd på upp till 13 meter.

Alla truckarna i den nya BT Flex-serien har fått en omarbetad förarhytt. Förbättringarna inkluderar en ny styrningsenhet med handledsstöd för optimal förarkänsla samt en ny manöverkonsol på höger sida. Luftfjädrad förarstol kan fås som tillval.

Alla skjutstativtruckar från Toyota är uppkopplade smarta truckar, fabriksutrustade med ett integrerat telematiksystem, och kan enkelt anslutas till fleet management-systemet I Site. Förargränssnittet har förbättrats, inklusive I Site-funktioner som Smart Access, så att endast auktoriserade förare kan starta maskinen, men även med daglig tillsyn-kontroll för att säkerställa att en automatisk kontroll utförs av föraren före varje skift.

Publicerad 2021-06-04 08:56

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021