Han blir ny vd för Colliers Sverige

Daniel Gorosh blir ny vd för Colliers Sverige. Foto: Colliers Daniel Gorosh blir ny vd för Colliers Sverige. Foto: Colliers

Colliers Sverige hämtar sin nye vd från fastighetsbranschen, närmare bestämt från Harvesta Fastigheter.

Harvesta Fastigheters vd och grundare Daniel Gorosh har utsetts till ny vd för konsultföretaget Colliers i Sverige.

Colliers nuvarande vd Dan Törnsten kvarstår som aktieägare i Colliers Sverige och tillträder rollen som styrelseordförande. I denna roll kommer han att fortsätta fokusera på kundengagemang och strategisk rådgivning.

Daniel Gorosch kommer att rapportera direkt till vd för Colliers EMEA. Daniel har tidigare varit vd för JLL Sverige och kommer närmast från jobbet som vd för Harvesta Fastigheter.

Daniel har drygt 25 års erfarenhet av fastighetsbranschen. Han har även styrelseposter i några av Sveriges största fastighetsbolag, och fungerar där som rådgivare till dem inom områdena kommersiella fastigheter, bostadsfastigheter samt fastighetsförvaltning.

– Det ska bli väldigt roligt att ansluta till Colliers och vara med i nästa fas av tillväxt på den svenska fastighetsmarknaden. Sverige är den fjärde investeringsmarknaden i EMEA sett till storleken och både de ekonomiska och marknadsmässiga förutsättningarna är goda, säger Daniel Gorosh.

Publicerad 2021-04-07 09:33

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Cron Job Starts