E-handelsnyckeln nytt inslag i Truck- och lagerhandboken

Truck- och lagerhandboken distribueras till Transportnytts alla prenumeranter. Upplagan är ca 9000 ex. (Bild: Transportnytt) Truck- och lagerhandboken distribueras till Transportnytts alla prenumeranter. Upplagan är ca 9000 ex. (Bild: Transportnytt)

”E-handelsnyckeln” blir ett nytt kapitel i ”Truck- och lagerhandboken 2020”, som ges ut av Transportnytt i höst. Insamlingen av uppgifter till handboken har just nu startat.

E-handeln har inneburit stora och drastiska förändringar av branschen för distribution, transport och hantering. Tydligast är att kollistorleken blir mindre, det blir det allt viktigare att effektivt kunna hantera mindre kollin som paket och lådor, även om pallhanteringen naturligtvis finns kvar. Truck- och lagerhandboken hjälper till med tips och råd på utrustning, programvaror och tjänster för logistik, materialhantering och transporter.

Den kommande utgåvan av Truck- och lagerhandboken blir mer fokuserad på paket och mindre kollin och något mindre inriktad på pallhantering. ”E-handelsnyckeln” är ett helt nytt kapitel som kommer att placeras på framträdande plats i den över 200 sidor tjocka handboken.

Nu har insamlingen av underlag till Truck- och lagerhandboken startat. Den sker genom att alla leverantörer av system och produkter för materialhantering inbjuds att uppdatera och lämna uppgifter till handboken. I den här veckan ska inbjudan ha hunnit nå fram till alla leverantörer vi känner till.

Det är gratis att delta med de efterfrågade katalog- och produktuppgifterna. Däremot betalar man för att få med sina egna skräddarsydda budskap.

Du kan lätt kontrollera om ditt företag finns med i Truck- och lagerhandboken genom att söka på företagsnamnet i sökrutan ”Sök här!” som finns nästan längst upp till vänster på den här sidan.

Vill du ha mer information om Truck- och lagerhandboken och hur man leverantör kommer med i den och sedan utnyttjar den på bästa sätt, så klicka HÄR.

Sista dagen för att lämna in underlag till Truck och lager är 5 juni 2019.

Mats Udikas,
chefredaktör

Publicerad 2019-05-08 15:58

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!