Addsecure köper Lostnfound

Schweiziska Lostnfound utvecklar IT-lösningar för företag inom logistik- och nyttofordonsindustrin.  Illustration: Addsecure Schweiziska Lostnfound utvecklar IT-lösningar för företag inom logistik- och nyttofordonsindustrin. Illustration: Addsecure

Datakommunikationsföretaget Addsecure, som bland annat tillhandahåller IT-system för fleet management-hantering av tunga fordon, köper schweiziska Lostnfound.

Lostnfound är en koncern som utvecklar och driver telematik- och IT-lösningar för företag inom logistik- och nyttofordonsindustrin, och i om med förvärvet växer AddSecure inom detta området.

Addsecure utökar också sin geografiska närvaro till Schweiz och Österrike när det gäller IT-lösningar för fordons- och transporthantering i Europa.

– Vi är glada över att välkomna LOSTnFOUND till AddSecure-familjen. De går in i en likasinnad organisation. Tillsammans tar vi nu våra kunders logistikverksamhet till nästa nivå, effektiviserar verksamheter och optimerar utnyttjandet av fordonsflottorna, säger Claes Ödman, affärsområdeschef för Smart Transport på AddSecure, i ett pressmeddelande.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-01-12 09:56 Uppdaterad onsdag, 12 januari 2022 10:19