Ny vd för Collicare

Allan Nielsen, ny vd för Collicare Sverige.  Foto: Collicare Allan Nielsen, ny vd för Collicare Sverige. Foto: Collicare

Logistikföretaget Collicare har utsett Allan Nielsen till ny vd för Sverige. 

Allan Nielsen har en bakgrund från bland annat Green Carrier, DFDS och NTEX och hans expertisområden uppges inkludera inom alla avdelningar såsom väg-, sjö- och flygfrakt samt TPL, distribution och ekonomi. Enligt ett pressmeddelande siktar han högt på att nå omsättningsmålet på 500 miljoner kronor år 2022.

Som ny vd för Sverige kommer Allan Nielsen att leda hela den svenska organisationen som idag innefattar Göteborg, Jönköping och Sundsvall med cirka 55 anställda.

— Det är otroligt spännande att få vara en del av en snabbväxande koncern med så starkt fokus på personlig kundservice uppbackat av riktigt skarpa digitala verktyg. Bredden av produkter med starkt miljöfokus gör att vi blir en väldigt attraktiv partner till varuägarna och transportköpare, kommenterar Allan Nielsen. 

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-05-09 09:06 Uppdaterad måndag, 09 Maj 2022 09:47

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021

Cron Job Starts