Gratis hyra? Ja, tack!

Erbjudandet är ett samarbete mellan Postnord TPL och Ljungby kommun.  Foto: Postnord (genrebild) Erbjudandet är ett samarbete mellan Postnord TPL och Ljungby kommun. Foto: Postnord (genrebild)

Hjälp till lägenhet och en månads gratis hyra — det erbjuds de 100 nya medarbetare som ska anställas av Postnord TPL i Ljungby. 

Samtidigt som Postnord-koncernen backar till följd av minskad e-handel går det uppenbarligen bra för företagets tredjepartslogistik. I Ljungby har Postnord TPL har fått kontrakt med en ny, stor kund, och företaget behöver fler medarbetare. Främst behövs personer med erfarenhet av lager- och returhantering, gärna med en gymnasieutbildning i bagaget.

För att attrahera nya medarbetare och samtidigt öka inflyttningen till Ljungby samarbetar nu Postnord TPL med Ljungby kommun och Ljungbybostäder, som erbjuder hjälp att hitta lägenhet och en månads gratis hyra.

— Tanken med projektet är att öka nettoinflyttningen av arbetskraft i Ljungby där vi kan erbjuda attraktiva jobb, meningsfull fritid och ett bekvämt liv, kommenterar Per-Åke Adolfsson, näringslivschef i Ljungby kommun.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-05-03 10:17 Uppdaterad tisdag, 03 Maj 2022 10:18

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021