Fler Instabox-skåp hos Circle K

Totalt har Instaobox drygt 2 000 paketskåp utplacerade över Sverige. Foto: Instabox Totalt har Instaobox drygt 2 000 paketskåp utplacerade över Sverige. Foto: Instabox

Nyheterna på paketmarknaden duggar tätt. Nu meddelar Instabox att man placerar ut ännu fler paketskåp på Circle K:s bensinstationer. 

Instabox har haft paketskåp hos Circle K sedan 2020 och nu utökar man alltså samarbetet genom att placera ut ytterligare 41 uthämtningsboxar på bensionstationer från norr till söder. 

Dygnet runt
Paketskåpen kommer att placeras ut löpande, med start november, och i flera fall kommer det att gå att hämta ut sitt paket dygnet runt. Enligt ett pressmeddelande kommer de nya paketskåpen att placeras ut strategiskt så att att kapaciteten ökar på många orter och täckningen förbättras.

— Det utökade samarbetet med Instabox är ett resultat av ett fint kundmottagande och därför är vi glada att kunna ge fler chansen till enkla upphämtningar av sina paket. Vi hoppas att våra generösa öppettider och att vi sätter ut skåp i områden som tidigare varit utan kommer att underlätta mycket för våra kunder, säger Daniel Winter, Specialist Koncept och format, på Circle K, i pressmeddelandet.

"Smidigt och enkelt"
Instabox grundades 2015 och levererar i dag paket till drygt 2 000 paketskåp som finns utplacerade över hela landet. Instabox finns idag även tillgängligt i Danmark, Norge och Nederländerna.

— För Instabox är det viktigt att vi har våra skåp utplacerade på ställen som utgör en naturlig del av människors vardag. Att hämta ut sina paket ska vara smidigt och enkelt, ur den aspekten är Circle K en perfekt partner för oss och vi ser fram emot att bredda deras serviceerbjudande med våra skåp, kommenterar Armen Jazic, Head of Sales Nordics på Instabox.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2021-11-24 10:25 Uppdaterad onsdag, 24 november 2021 10:26

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021

Cron Job Starts