Almroths tar över Odd Mollys logistik

Emil Swensson, logistikchef för Almroths e-handel tar nu ansvaret för Odd Mollys e-handel.  (Bild: Almroths) Emil Swensson, logistikchef för Almroths e-handel tar nu ansvaret för Odd Mollys e-handel. (Bild: Almroths)

Odd Molly satsar ytterligare på sin e-handel och väljer att lägga all logistik och distribution hos Almroths i Norrköping.

Almroths har fått i uppdrag att sköta distribution till de cirka 40 länder som Odd Molly säljs i. Tidigare i år tillkännagav Almroths att man etablerar ett nytt logistikcenter på 30 000 kvadratmeter vid Norrköpings södra infart. Det förväntas skapa omkring 500 nya arbetstillfällen.

– Att de väljer oss är bevis på att vi har, förutom den geografiska fördelen, även kunskapen och erfarenheten av att ta hand om denna typ av större e-handelskunder, säger Emil Swensson, logistikchef e-handel på Almroths.

Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode. Bolagets produkter säljs via egna säljare, externa agenter och licenstagare till återförsäljare. Bolaget har även egna fysiska butiker samt butiker som drivs av partners.

Almroths, med säte i Norrköping, grundades 1930 och har under utvecklats ifrån en renodlad flytt- och transportfirma till ett brett logistikbolag.

Publicerad 2019-05-16 09:39

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Kalendarium

05 mar
10 mar
10 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
11 mar
Logistics CIO Forum Europe 2020
Amsterdam, Nederländerna
14 mar
9th Cool Supply System & Solutions
Amsterdam, Nederländerna
Cron Job Starts