Nu börjar vi samla uppgifter till Truck- och lagerhandboken 2021 med E-handelsguiden

Vi börjar nu att samla uppgifter till Truck- och lagerhandboken 2021. Handboken kommer att innehålla information från mer än 600 företag verksamma inom materialhantering, logistik, auto-id och logistiktjänster och trycks i en upplaga på omkring 9000 ex. I början på maj går vår förfrågan ut till de logistik- och materialhanteringsföretag som är aktiva i Sverige. E-handelsguiden är ett nytt populärt inslag i handboken som vi införde i senaste upplagen. Vi fortsätter naturligtvis med den i år.

Truck- och lagerhandboken 2021 kommer ut 26 oktober 2020 och distribueras tillsammans med Transportnytt 8-2020. Truck- och lagerhandboken finns också i kortversion här på www.transportnytt.se. I vänsterkolumnen på den här webbsidan kommer du enkelt in i Truck- och lagerhandbokens totalt 60 produktkategorier och till mer än 600 leverantörer.

Senaste utgåvan av Truck- och lagerhandboken hittar du här:

pdfTruck- och Lagerhandboken 202015.49 MB 

Försäkra dig om att få inbjudan till Truck- och lagerhandboken 2021 genom att göra en anmälan HÄR senast 8 maj 2020. I mitten på maj epostar vi ett uppdaterat formulär med plats för produktuppgifter till Truck och lagerhandboken 2021. Detta formulär vill vi sedan ha i retur - ifyllt

Frågor och svar:

• Kostar det något att komma med i Truck- och lagerhandboken?

De uppgifter som redaktionen frågar om i formulären införs gratis.

• Det saknas produktområden i Truck- och lagerhandboken som är viktiga för mig. 

Vi uppdaterar Truck- och lagerhandboken kontinuerligt och tar gärna emot tips för hur den kan bli bättre. Skicka ett epostmeddelande till: 

• Vårt företag har tusentals produkter, vi har inte möjlighet att lämna uppgifter om alla dem.

Gör ett urval, välj dem som är relevanta för en logistiker eller en lagerchef. Eller ta med dem som går i störst volymer just nu. Ambitionen med Truck- och lagerhandboken är inte att vara en komplett databas, utan att ge exempel på vad som finns på marknaden och hur produkterna används.

• Vem pratar jag med om jag vill synas mer och förstärka vår medverkan i Truck- och lagerhandboken 2021?

Ring Katarina Ungman, 08-514 934 72, eller skicka ett epostmeddelande: 

Publicerad 2014-04-29 15:19

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Köpa ny transportbil?

tbg 2020

Transportbilsguiden 2020

Med alla transportbilar
upp till 3,5 ton

Pris 60:-

Beställ den här.