Dags för ny utgåva av "Truck och lager"!

Är ditt företag med i Truck- & lagerhandboken eller funderar ni på att medverka i vår kommande upplaga? I så fall är det dags att kontrollera och uppdatera era uppgifter eller anmäla er medverkan. 

Truck- och lagerhandboken, som vi på Transportnytt ger ut på hösten varje år, är på mer än 200 sidor och innehåller en unik sammanställning av företag, produkter och tjänster för den svenska logistikmarknaden.

Om ditt företag redan finns med i Truck- & lagerhandboken – gå in och titta i den senaste upplagan och kontrollera att alla uppgifter stämmer eller se om ni vill uppdatera eller ändra något.

Om ni vill göra ändringar i er presentation i Truck- & lagerhandboken eller har frågor – mejla  eller ring 0708-29 97 26.

Vill du anmäla ditt företag till Truck- & lagerhandboken för första gången – fyll då i era uppgifter i formuläret som finns på denna länk

När det gäller ditt företags presentation i "Truck & lager" – tänk på följande:

  • Är uppgifterna korrekta? Eller behöver de kompletteras? Har vi rätt adress och rätt kontaktperson?
  • Har vi fått med alla områden som ditt företag är verksamt inom? En lista på alla kategorier finns i slutet på texten. Notera den nya kategorin E-handelsnyckeln som vi införde 2021.
  • Annonser bokas hos Katarina Ungman, 08-514 934 72. Katarina ger gärna förslag hur ditt företag kan förstärka effekten av publiceringen i handboken och på nätet.
  • Bifoga gärna högupplösta bilder på produkter som företaget har lanserat under de senaste tolv månaderna.
  • GDPR: Vårt register för Truck- och lagerhandboken innehåller inte några personuppgifter utöver de e-postadresser och telefonnummer vi behöver för att uppdatera handboken. Alla våra uppgifter uppdateras en gång om året enligt det bifogade formuläret. Vi tar naturligtvis bort dem om ni så önskar.
  • För att hinna få in era eventuella ändringar/nyheter i den nya Truck- och lagerhandboken måste vi få era svar i retur senast den 21 juni. Skicka era ändringar/nyheter till 
  • Är alla våra uppgifter ok? Var vänlig bekräfta det helt kort till mailadressen så kommer det ingen påminnelse. 


Mer fakta:

  • Handboken innehåller information från mer än 600 företag verksamma inom materialhantering, logistik, auto-id och logistiktjänster och trycks i en upplaga på omkring 9 000 ex. I mitten av maj går vår förfrågan ut till de logistik- och materialhanteringsföretag som är aktiva i Sverige. E-handelsguiden är ett nytt populärt inslag i handboken som vi införde 2021 och som vi givetvis fortsätter med.
  • Truck- och lagerhandboken 2023 ges ut hösten 2022 och distribueras tillsammans med Transportnytt 8-2022. Truck- och lagerhandboken finns också i kortversion här på www.transportnytt.se. I vänsterkolumnen på den här webbsidan kommer du enkelt in i Truck- och lagerhandbokens totalt 60 produktkategorier och hittar du information om mer än 600 leverantörer.


Frågor och svar: 

  • Kostar det något att komma med i Truck- och lagerhandboken? Nej, de uppgifter som redaktionen frågar om i formulären införs gratis.
  • Det saknas produktområden i Truck- och lagerhandboken som är viktiga för oss — hur gör vi då? Vi uppdaterar Truck- och lagerhandboken kontinuerligt och tar gärna emot tips för hur den kan bli bättre. Skicka ett e-postmeddelande till truckolager@transportnytt eller redaktion@transportnytt.   
  • Vårt företag har tusentals produkter, vi har inte möjlighet att lämna uppgifter om alla dem - hur gör vi då? Gör ett urval, välj dem som är relevanta för en logistiker eller en lagerchef. Eller ta med dem som går i störst volymer just nu. Ambitionen med Truck- och lagerhandboken är inte att vara en komplett databas, utan att ge exempel på vad som finns på marknaden och hur produkterna används.
  • Vem pratar jag med om jag vill synas mer och förstärka vår medverkan i Truck- och lagerhandboken 2021? Ring Katarina Ungman på tel nr 08-514 934 72 eller maila henne på .
Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2021-05-31 12:02 Uppdaterad tisdag, 31 Maj 2022 10:35

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Köpa ny transportbil?

Transportbilsguiden 2022 

Transportbilsguiden 2022

Med alla transportbilar
upp till 3,5 ton

Pris 60:-

Beställ den här.