Dags för nästa utgåva av Truck- och lagerhandboken!

Är Ditt företag med i Truck & Lagerhandboken eller funderar ni på att medverka i vår kommande upplaga? I så fall är det dags att kontrollera och uppdatera era uppgifter eller anmäla er medverkan.

Truck- och lagerhandboken, som vi på Transportnytt ger ut på hösten varje år, är på mer än 200 sidor och innehåller en unik sammanställning av företag, produkter och tjänster för den svenska logistikmarknaden.

Om Ditt företag redan finns med i Truck & Lagerhandboken – gå in och titta i senaste upplagan och titta att alla uppgifter stämmer eller se ifall ni vill uppdatera eller ändra något.
  Om ni vill göra ändringar i er presentation i Truck & Lagerhandboken eller har frågor – mejla  eller ring 070-334 50 09.

 Vill Du anmäla Ditt företag till Truck & Lagerhandboken för första gången – kontakta oss!

När det gäller Ditt företags presentation i Truck & Lagerhandboken – fundera gärna över följande punkter:

  • Är uppgifterna korrekta? Eller behöver de kompletteras? Har vi rätt adress och rätt kontaktperson?
  • Har vi fått med alla områden som ditt företag är verksamt inom? En lista på alla kategorier finns i slutet på texten. Notera den nya kategorin E-handelsnyckeln som vi införde förra året.
  • Annonser bokas hos Katarina Ungman, 08-514 934 72. Katarina ger gärna förslag hur ditt företag kan förstärka effekten av publiceringen i handboken och på nätet.
  • Bifoga gärna högupplösta bilder på produkter som företaget har lanserat under de senaste tolv månaderna.
  • GDPR: Vårt register för Truck- och lagerhandboken innehåller inte personuppgifter, utöver de e-postadresser och telefonnummer vi behöver för att uppdatera handboken. Alla våra uppgifter uppdateras en gång om året enligt det bifogade formuläret. Vi tar naturligtvis bort dem om du så önskar.
  • Vi är jättetacksamma ifall ni återkommer med era uppdateringar, frågor eller er nyanmälan senast 25 juni. Enklast svarar du genom att returnera underlagen till: 
  •  Är alla våra uppgifter ok? Var vänlig bekräfta helt kort med epost så kommer det ingen påminnelse. 

Mer fakta:

Handboken innehåller information från mer än 600 företag verksamma inom materialhantering, logistik, auto-id och logistiktjänster och trycks i en upplaga på omkring 9000 ex. I början på maj går vår förfrågan ut till de logistik- och materialhanteringsföretag som är aktiva i Sverige. E-handelsguiden är ett nytt populärt inslag i handboken som vi införde i senaste upplagen. Vi fortsätter naturligtvis med den.

Truck- och lagerhandboken 2021 kommer ut 26 oktober 2020 och distribueras tillsammans med Transportnytt 8-2020. Truck- och lagerhandboken finns också i kortversion här på www.transportnytt.se. I vänsterkolumnen på den här webbsidan kommer du enkelt in i Truck- och lagerhandbokens totalt 60 produktkategorier och till mer än 600 leverantörer.

Frågor och svar:

• Kostar det något att komma med i Truck- och lagerhandboken?

De uppgifter som redaktionen frågar om i formulären införs gratis.

• Det saknas produktområden i Truck- och lagerhandboken som är viktiga för mig. 

Vi uppdaterar Truck- och lagerhandboken kontinuerligt och tar gärna emot tips för hur den kan bli bättre. Skicka ett epostmeddelande till: 

• Vårt företag har tusentals produkter, vi har inte möjlighet att lämna uppgifter om alla dem.

Gör ett urval, välj dem som är relevanta för en logistiker eller en lagerchef. Eller ta med dem som går i störst volymer just nu. Ambitionen med Truck- och lagerhandboken är inte att vara en komplett databas, utan att ge exempel på vad som finns på marknaden och hur produkterna används.

• Vem pratar jag med om jag vill synas mer och förstärka vår medverkan i Truck- och lagerhandboken 2021?

Ring Katarina Ungman, 08-514 934 72, eller skicka ett epostmeddelande: 

Mats Udikas E-mail:
Publicerad 2021-05-31 12:02 Uppdaterad måndag, 31 Maj 2021 11:58

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Köpa ny transportbil?

Transportbilsguiden 2021 

Transportbilsguiden 2021

Med alla transportbilar
upp till 3,5 ton

Pris 60:-

Beställ den här.

Cron Job Starts