Hjul- och industridäck

 

Trelleborg Wheel Systems är en ledande tillverkare och leverantör av däck och kompletta hjulsystem för materialhantering, gaffeltruckar och andra industriapplikationer. Vi levererar fjädrande massiva däck, massiva press-on-däck, pneumatiska däck och däck för specialapplikationer samt industrifälgar. Vi erbjuder specialiserade lösningar för att ge våra kunder ett större mervärde.
Trelleborg Wheel Systems Nordic AB
En av världens största tillverkare av däck, med ett program av truckdäck och övriga industridäck.
Försäljning av reservdelar och tillbehör till truckar, liftar och eldrivna fordon.
TVH Nordic AB
Regummering av utslitna hjul med marknadens bästa PUR-gummi. Lägre kostnad och ISO 14000 tänkande
Broson Whells AB levererar standard och specialhjul till de flesta former av truckar och lyftsystem.<br/> Vi erbjuder ett brett kunnande och sortiment av truckdäck, fälgar, hjulbanor och industrihjulsapplikationer samt Vulkollan/PU-hjul.
Rullar och styrhjul till gaffellyftvagnar. Vulkollan-, Powerthane- och Powerfrictionhjul samt solida gummihjul till eltruckar.
Polyuretanfyllning av luftgummidäck för punkteringsskydd och komfort. Försäljning och montering av industridäck och fälg

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Truck & Lager 2021 Inköpsguiden med allt du behöver för truck, lager, logistik och materialhantering.

Pris: 150 kr. Skaffa ett eget exemplar, Beställ den här!

ToL2021.jpg