Så här kommer man med i Truck- och lagerhandboken

Truck- och lagerhandboken 2020 innehåller information från mer än 600 företag verksamma inom materialhantering, logistik, auto-id och logistiktjänster. Handboken är på mer 200 sidor och senaste upplagan kom ut i oktober 2019. Nu börjar vi förbereda för nästa upplaga som kommer hösten 2020.

Truck- och lagerhandboken finns också i kortversion här på www.transportnytt.se. I vänsterkolumnen på den här webbsidan kommer du in i Truck- och lagerhandbokens totalt 60 produktkategorier och till mer än 600 leverantörer. Truck- och lagerhandboken förnyas med varje ny upplaga. i 2020-års upplaga ingick E-handelsnyckeln för första gången.

• Hur får jag med uppgifterna om mitt företag och mina produkter i Truck och- lagerhandboken?

Kontrollera att ditt företag finns med i Truck- och lagerhandboken på nätet. Använd sökrutan i vänsterkolumnen i webbversionen av Truck- och lagerhandboken. Om ditt företag inte finns med, gör en anmälan HÄR. Inom några dagar mailar vi ett uppdaterat formulär med plats för produktuppgifter. Du kan också använda formuläret för att anmäla nya produktgrupper i ditt företag.

Är uppgifterna om ditt företag felaktiga eller om du vill veta vem vi har registrerat som kontaktperson på ditt företag, skicka en förfrågan till .

• Kostar det nåt att komma med i Truck- och lagerhandboken?

De uppgifter som redaktionen frågar om i formulären införs gratis.

• Det saknas produktområden i Truck- och lagerhandboken som är viktiga för mig. 

Vi uppdaterar Truck- och lagerhandboken kontinuerligt och tar gärna emot tips för hur den kan bli bättre. Kontakta oss: 

• Vårt företag har tusentals produkter, vi har inte möjlighet att lämna uppgifter om alla dem.

Gör ett urval, välj dem som är relevanta för en logistiker eller en lagerchef. Eller ta med dem som går i störst volymer just nu. Ambitionen med Truck- och lagerhandboken är inte att vara en komplett databas, utan att ge exempel på vad som finns på marknaden och hur produkterna används.

• Hur får man med sina bilder på produkter i Truck- och lagerhandboken 2018?

Bilder till Truck- och lagerhandboken ska vara högupplösta, för tryck. Det betyder att bilderna behöver "väga" minst 2-3 MB (pdf) och ha en pixelstorlek på 1500 x 1500 bildpunkter eller mer. Filformatet är oftast pdf, men vi tar även andra format. 

Vi prioriterar bilder på produkter som lanserats de senaste 12 månaderna. Vi vill också helst ha bilder i på produkten i miljö. Vi tar emot bilder i elektronisk form, med epost, på USB-sticka eller cd-skiva. Vi kan hantera pappersbilder och diabilder. Men vi tar inte broschyrer eller liknande tryckt material.

• Vem pratar jag med om jag vill synas mer och förstärka medverkan i Truck- och lagerhandboken 2020?

Ring Katarina Ungman, 08-514 934 72, eller skicka ett epostmeddelande: 

 

Publicerad 2014-04-29 15:19

Köpa ny transportbil?

tbg 2020

Transportbilsguiden 2020

Med alla transportbilar
upp till 3,5 ton

Pris 60:-

Beställ den här.