L

Alltiallo-logistiker tar över Best of Brands lager

Johan Lindahl är vd på Onepartner Group.
Johan Lindahl är vd på Onepartner Group.
(Bild: Onepartner Group)

Jönköpingsbaserade Onepartner Group, som kombinerar bemanning med tredjepartslogistik och logistikfastigheter, tar över Best of Brands logistikverksamhet och flyttar den från Stockholm till Nässjö.

Klädkedjan Best of Brands med varumärken som Gant, Filippa K, Barbour och många andra, har butiker i de tre stordstadsområdena samt i Jönköping och Umeå. Företaget öppnade sin e-handelssajt för sex år sedan. Andreas Giambanco har nyligen utnämnts till vd för företaget

Nu lägger företaget över logistiken på Onepartner Group, ursprungligen ett bemanningsföretag som i början på året startade en egen verksamhet för tredjepartslogistik. Onepartner Group driver två lageranläggningar, en i Nässjö på 13 000 kvm och en i Jönköping på 6000 kvm. Idag har man totalt ca 15 anställda på båda orterna.

I november ska driften vara igång i det nya centrallagret i Nässjö:

– Uppdraget för Best of Brands omfattar omkring 25 000 artikelnummer och vi kommer att sysselsätta omkring 10 personer, säger Johan Lindahl, vd för Onepartner Group Logistics.

– Förutom en logistiklösning så erbjuder vi effektiv returlogistik, fotostudio och kundtjänst, säger Johan Lindahl

Best of Brands har också möjlighet att arbeta med gruppens reklambyrå för utveckling av webbshop, sökmotoroptimering och marknadsföring.

Onepartner Group har även ett eget fastighetsbolag som bygger och förvaltar logistikfastigheter. Dessutom uppger företagsgruppen att man är ett av landets sex största bemanningsföretag. Totalt omsätter företaget omkring en miljard kronor, har 2000 medarbetare och finns på 35 olika orter. Entreprenörsprofilen Stefan Alvarsson är grundare och huvudägare till företaget.

Mats Udikas

Publicerad torsdag, 12 oktober 2017 12:52

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök i nyheter

Kalendarium

29 jan
NITL Summit
Intercontinental, Dallas, USA
08 mar
D-congress
Göteborg
13 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
20 mar
Intralogistics Europe
Paris, Frankrike
21 mar
Edelivery Expo
NEC, Birmingham, Storbritannien