L

Missa inte Truck- och lagerhandboken 2018

Missa inte Truck- och lagerhandboken 2018
(Bild: Transportnytt)

Nu har underlagen till Truck- och lagerhandboken 2018 gått ut till mer än 600 leverantörer av logistiktjänster och utrustning för materialhantering. Senast 19 maj behöver uppdateringarna skickas till redaktionen.

Den tryckta upplagan av Truck- och lagerhandboken 2018 är på mer än 200 sidor och innehåller översikter över produkter och lösningar för materialhantering och logistik. Dessutom ingår en handboksdel om säkerhetsföreskrifter, standarder och branschens inköpsavtal.

Handboken distribueras med Transportnytt 8-2017 och lanseras på mässan Logistik & Transport i Göteborg i oktober. Att delta med efterfrågade uppgifter i Truck- lagerhandboken är naturligtvis kostnadsfritt.

Delar av Truck- och lagerhandboken ingår som en del av Transportnytts webbplats. Men på webben saknas de detaljerade uppgifterna om produkter och tjänster.

Enkäten som handboken bygger på, har skickats ut till över 600 företag som levererar tjänster och produkter för materialhantering och logistik. Är du leverantör eller återförsäljare, men saknar vår enkät? Gå i så fall in här och anmäl ditt företag. Där finns också förra årets upplaga av handboken att ladda ner som pdf. Eller skicka ett mail till:

Truck- och lagerhandboken distribueras till Transportnytts alla prenumeranter i oktober i år. Upplagan är 9000 exemplar. Är du ännu inte prenumerant försäkrar du dig enklast om ett eget exemplar genom att göra en beställning på Prenumerera på Transportnytt

Mats Udikas,

Chefredaktör 
Transportnytt

Publicerad måndag, 08 maj 2017 15:59

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök i nyheter

Kalendarium

29 jan
NITL Summit
Intercontinental, Dallas, USA
08 mar
D-congress
Göteborg
13 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
20 mar
Intralogistics Europe
Paris, Frankrike
21 mar
Edelivery Expo
NEC, Birmingham, Storbritannien