L

Automation och komponenter i fokus för Årets truck

Juryn för Årets truck  består av 25 fackpressjournalister från främst Europa, men också Nord- och Sydamerika samt Australien.
Juryn för Årets truck består av 25 fackpressjournalister från främst Europa, men också Nord- och Sydamerika samt Australien.
(Bild: Ifoy Award)

Automatisering och komponenter har en viktig roll i Årets truck, ”Ifoy Award”. Elva truckar, komponenter och systemlösningar tävlar om den internationella utmärkelsen.

Transportnytt 3-2017 som nu har kommit ut presenterar alla deltagarna i årets truck. Det är elva nominerade i klasserna lagertruckar, autotruckar, Årets special (komponenter och delsystem) samt specialfordon.

Något som sticker ut bland de nominerad är inslaget av automatisering och digitalisering. För en majoritet av lösningarna spelar någon forma av automation eller digital teknik en viktig roll för funktionen. Det framkommer av artikeln ”Komponenter och automation i fokus när Årets truck utses” i Transportnytt 3-2017 som nu finns ute. Tidningen kan beställas från prenumerationsavdelningen eller läsas på nätet genom vår partner Buyandread.

Se också filmen om juryns arbete med att utse Årets truck. Mer information om Årets truck finns på www.ifoy.com.

Publicerad torsdag, 06 april 2017 09:52

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök i nyheter

Kalendarium

29 jan
NITL Summit
Intercontinental, Dallas, USA
08 mar
D-congress
Göteborg
13 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
20 mar
Intralogistics Europe
Paris, Frankrike
21 mar
Edelivery Expo
NEC, Birmingham, Storbritannien