L

3 200 besökare på Industrimässorna i Malmö

Industrimässorna samlade 180 utställare i fem olika mässor.
Industrimässorna samlade 180 utställare i fem olika mässor.
(Bild: Malmömässan)

Easyfairs Industrimässorna i Syd drog 3200 besökare till Malmömässan 29-30 mars. Logistics och Distribution samt förpackningsmässan Empack var två av de fem mässorna under samma tak.

Totalt var det 180 företag som ställde ut på Industrimässorna i Syd. 20-30 företag av dem var verksamma inom logistik och materialhantering.

På trucksidan fanns fyra av de stora på plats. Toyota visade sin nya skjutstativtruck BT Reflex R/E som just nu håller på att introduceras på marknaden. Linde hade tagit med sig en den nya kompakta låglyftaren MT15och demonstrerade också fördelarna med truckmodellen Roadster, som saknar de främre sidostolparna. Unicarriers visade upp sin nya höglyftande plocktruck som är nominerad till Årets truck i år.

Både Toyota och Linde representerades av regionala säljteam. Jungheinrich som befann sig på hemmaplan kunde ha en stor monter på plats och visade sina systemlösningar och autotrucklösningar.

På mässgolvet fanns två seminariescener som med fullt program hela mässan. Transportnytt var värd för två programpunkter: en intervju med Postnords vd Håkan Ericsson och en diskussion om framtidens e-handel i logistikpanelen.

Publicerad tisdag, 04 april 2017 14:52

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök i nyheter

Kalendarium

29 jan
NITL Summit
Intercontinental, Dallas, USA
08 mar
D-congress
Göteborg
13 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
20 mar
Intralogistics Europe
Paris, Frankrike
21 mar
Edelivery Expo
NEC, Birmingham, Storbritannien