L

Ocay öppnar centrallager i Norrköping

Ocay, den nybildade kedjan för kontors- och förbrukningsmaterial etablerar ett centrallager i Norrköping. Lagret i Luleå behålls för kunderna i Norrbotten och Västerbotten.

Det nya laget på 12 000 kvadratmeter ligger i Ingelstaområdet i Norrköping och väntas sysselsätta 25-30 personer som nyanställs. Kunderna kommer successivt att kopplas till det nya centrallagret i Norrköping som öppnades 10 mars 2017.

– Norrköping ligger bra till geografiskt, mitt i vår verksamhet, säger Bertil Johansson, inköps- och logistikdirektör på Ocay. Det är nära till många bra vägar.

– Under inkörningsperioden kan det bli fler och vi räknar med att kunna köra för fullt i maj månad, säger Bertil Johansson.

Ocay strävar efter att distribuera helhetsleveranser från lager till kunder, främst kontor över hela landet. Ocay har 36 butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, kundsupport, e-handel och en säljkår på omkring 130 personer.

Ocay levererar förbrukningsmaterial och teknik för kontor, liksom artiklar inom hygien, städning, servering och yrkeskläder. Huvudägare är Litorina. Ocay skapades 2013 genom samgående mellan Gullbergs och Kontorsvaruhuset och har över 60 000 kunder.

Mats Thorén

Publicerad onsdag, 15 mars 2017 22:30

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök i nyheter

Kalendarium

29 jan
NITL Summit
Intercontinental, Dallas, USA
08 mar
D-congress
Göteborg
13 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
20 mar
Intralogistics Europe
Paris, Frankrike
21 mar
Edelivery Expo
NEC, Birmingham, Storbritannien