L

Rusta nyanställer närmare 90

Rusta behöver rekrytera pesonal till det nya centrallagret i Norrköping.
Rusta behöver rekrytera pesonal till det nya centrallagret i Norrköping.
(Bild: Rusta)

Rusta som flyttade in i sitt nya nordiska centrallager i Norrköping i slutet av 2015 nyanställer nu närmare 90 medarbetare, i första hand med truck- och lagervana. Rusta samarbetar med bemannings- och rekryteringsbolaget Pema i det arbetet.

Rusta som stod för att etablera det största lagret i Sverige förra året, med en logistikyta på ca 65 000 kvm, utökar nu antalet anställda kraftigt. Man kommer att rekrytera 87 stycken medarbetare.

Rekrytering och tillsättning av tjänsterna sker omgående. Bemannings- och rekryteringsbolaget Pema ombesörjer annonsering, urval, tester och intervjuer för Rustas räkning. De båda företagen inledde ett samarbete under 2015 med personalinhyrning till det nya centrallagret under uppstarten.

– Vi har fört en dialog med Pema en tid om hur vi tillsammans skapar de bästa förutsättningar för att få en sund och professionell rekryteringsprocess, säger lagerchef Andreas Havenslätt på Rusta, enligt ett pressmeddelande. Han var med om starta upp verksamheten på Rusta i Norrköping.

Publicerad tisdag, 23 februari 2016 11:45

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök i nyheter

Kalendarium

29 jan
NITL Summit
Intercontinental, Dallas, USA
08 mar
D-congress
Göteborg
13 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
20 mar
Intralogistics Europe
Paris, Frankrike
21 mar
Edelivery Expo
NEC, Birmingham, Storbritannien