Still med ett säljnät i Norden

– Kundernas behov är mycket lika i de nordiska länderna, anser Reke Salievski, chef för Still Nordics. (Bild: Still) – Kundernas behov är mycket lika i de nordiska länderna, anser Reke Salievski, chef för Still Nordics. (Bild: Still)

Trucktillverkaren Still har nu bildat en samlad sälj- och serviceorganisation för Norden, Still Nordics. Reke Salievski är vd i de fyra länderna i regionen.

Reke Salievski har tagit över ledningen i Stills norska säljbolag, det tidigare Andersen Truck som den tyska trucktillverkaren köpte för två år sedan. I början av 2018 tog Still över truckverksamheten i finska Konekesko och Reke Salievski tillsattes som vd. Sedan 2014 har han varit vd för både de svenska och danska säljorganisationerna. Nu omfattar alltså Still Nordics de fyra länderna Sverige, Danmark, Norge och Finland.

– Kundernas behov i Norden är mycket lika och dessutom har många kunder verksamhet i olika nordiska länder, säger Reke Salievski.

– Huvudkontoret för organisationen ligger i Malmö, där tar vi också hand om specialanpassningar av truckarna som ska ut till kund. I danska Kolding gör vi däremot klart standardtruckarna för hela den nordiska marknaden, säger Reke Salievski.

Publicerad 2019-01-07 16:43

Sök här!

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Kalendarium

21 maj
Breakbulk Europe
Bremen, Tyskland
03 jun
13th ITS European Congress
Eindhoven, Nederländerna
04 jun
Nor-Shipping
Ett antal lokaler i Oslo och Lillestrøm, Norge.
04 jun
04 jun