Onroad utökar med Närkefrakt

Närkefrakt är ny delägare i Onroad sedan årsskiftet. (Bild: Närkefrakt) Närkefrakt är ny delägare i Onroad sedan årsskiftet. (Bild: Närkefrakt)

Närkefrakt blir åter delägare i inrikesnätet Onroad. Sedan årsskiftet har lastbilscentralen ansvar för Närke och delar av Mälardalen.

Närkefrakt har tidigare varit delägare i Onroad och har även under ”mellanperioden” samarbetat med flertalet av OnRoads medlemmar. Vid årsskiftet blev även Mertz Transport i Malmö delägare i Onroad.

– Att återigen bli delägare i Onroad ligger helt i vår strategi. Vi håller precis på att färdigställa vår nya terminal på 4000 kvm i Örebro och fortsätter vår satsning på parti- och styckegods, säger Fredrik Öjdemark, vd för Närkefrakt.

Lastbilscentralen ägs av 85 åkerier med totalt 300 fordon och har säte i Örebro. Förutom parti- och styckegods så har man verksamhet inom entreprenad, återvinning, miljötransporter och kranbilar.

Utöver Närkefrakt och Mertz är också Alltransport, Alwex, Enskede Bilexpress, LBC Frakt i Värmland och Transportcentralen Halmstad delägare i Onroad. Ytterligare åtta åkerier är underleverantörer.

Publicerad 2019-01-10 11:20

Sök här!

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Kalendarium

21 mar
Transport
Herning, Danmark.
02 apr
02 apr
08 apr
Promat
Chicago, USA
09 apr