Nytt nummer av Transportnytt!

Nr 5-2022 av Transportnytt kan just nu läsas gratis som e-tidning. Foto: Transportnytt Nr 5-2022 av Transportnytt kan just nu läsas gratis som e-tidning. Foto: Transportnytt

Nu har det senaste numret av månadstidningen Transportnytt anlänt. Passa på: just nu kan du utan kostnad läsa numret som e-tidning.

Är du prenumerant av Transportnytt har du sannolikt redan fått tidningen i brevlådan, och självklart har du då också redan tagit del av innehållet. Bland annat berättar vi om att allt fler tjejer vill bli lastbilsförare, vi har pratat med Knapp om deras automatiseringsprojekt för Kicks och deras kommande flytt, och vi har också kollat in hur det går för Kuehne+Nagel och deras TPL-satsning. 

Dessutom har vi en rapport från e-handelsmässan i Kista, plus att du kolla in vad det är som vår transportbilsguru Christer Andersson inte tycker är värdigt med nya Mercedes Citan.

Detta och mycket mer kan du läsa om i nummer 5 av Transportnytt. Är du inte prenumerant, så har du alltså ändå just nu chansen att läsa tidningen digitalt. Länk till tidningen hittar du enkelt på vår nyhetssajt transportnytt.se, eller så klickar du helt enkelt här.

Trevlig läsning! 

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-05-05 09:20

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021