Ny vd hos Foria

Jonas Skovgaard är ny vd för Foria. Foto: Foria Jonas Skovgaard är ny vd för Foria. Foto: Foria

Transport- och maskintjänsteföretaget Foria har utsett Jonas Skovgaard till ny vd. Han tillträder sin tjänst i november. 

Foria är ett transport- och maskintjänstföretag som är verksamt inom bland annat logistik- samt bygg- och anläggningsbranschen. Huvudkontoret finns i Södertälje och man har också verksamhet i Nyköping, Norrköping, Sundbyberg och Sollentuna. 

Företaget har nu utsett Jonas Skovgaard till ny vd. Han har närmast varit vd för Gamla Uppsala Buss och har tidigare annat varit affärschef och operativ chef på SJ, chef över trafikplanering på Arlanda samt arbetat som managementkonsult på Accenture.

— Vi är glada att välkomna Jonas Skovgaard som vd och koncernchef för Foria. Jonas är en rutinerad ledare med goda referenser och lång erfarenhet från transportbranschen. Detta gör honom väl rustad för att leda företaget framåt i enlighet med våra visioner om ett ännu starkare Foria, kommenterar Albin Ahlin, styrelseordförande i Foria.

Jonas Skovgaard tillträder som Forias nya vd i mitten av november.

Lars Andersson E-mail:
Publicerad 2022-08-04 08:50 Uppdaterad torsdag, 04 augusti 2022 09:01

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria måndagar och torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för e-post från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Läs Truck- och lagerhandboken på nätet

Senaste Transportnytt

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021