Läs senaste numret av Transportnytt utan kostnad på nätet

Nu ligger också Transportnytts fördjupande artiklar fritt på nätet. Nu ligger också Transportnytts fördjupande artiklar fritt på nätet.

Nu kan du läsa senaste numret Transportnytt som e-tidning utan kostnad. Under coronakrisen är det bara att klicka in sig in för att läsa det senaste numret av Transportnytt med längre och fördjupande artiklar.

Just nu är det många som arbetar hemifrån för att hejda virusspridningen. Samtidigt går Transportnytts papperstidning mycket ofta till arbetsplatser så den kan delas av flera läsare. Omkring tre läsare delar varje nummer enligt mätningar som vi låtit göra.

Därför väljer vi att under tiden som coronakrisen pågår publicera det senaste numret av Transportnytt fritt på nätet så det kan läsas utan kostnad. Klicka här. eller på bilden av tidningsomslaget uppe till höger här på sidan.

Transportnytt 3-2020 har precis kommit ut. I det numret kan du bland annat läsa om fastighetsföretagen som specialiserar sig på logistiklokaler och om de spännande lösningarna som tävlar om materialhanteringspriset Ifoy Award.

Läs också krönikan av Christofer Pålsson på Lloyd’s list om några viktiga trender på sjöområdet och kolla av vilka som fått nya jobb i logistikbranschen under den senaste tiden.

Håll till godo och ta vara på er

Mats Udikas
Chefredaktör

Publicerad 2020-04-08 14:15

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!