Kurt Liljergren blir tillförordnad vd i Logent

 Kurt Liljergren tar över styret i Logent som tillförordnad vd. Kurt Liljergren tar över styret i Logent som tillförordnad vd.

Logents nya ägare Adelis gör förändringar i det expansiva logistikföretagets ledning. Kurt Liljergren, med bakgrund från bland annat DHL, tar ett kliv upp från sin post som vice vd och har utsetts till tillförordnad vd. Den tidigare vd:n Michael Arvidsson har utsetts till styrelseledamot.

Förändringen av Logents ledning görs för att förstärka organisationen och säkerställa en fortsatt stark, hållbar och lönsam tillväxt för Logent uppges i ett pressmeddelande från företaget.

Logents styrelseordförande Mats Jönsson understryker att Logent vuxit såväl omsättnings- och resultatmässigt och att företaget är väl positionerat för en fortsatt tillväxt. Den tidigare vd:n Michael Arvidsson kommer att fokusera på nya kunder och stötta företaget via styrelsen.

Publicerad 2014-02-28 14:36

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Mest läst