Jetpak kör hem Zoovillages kläder samma dag

(Skärmdump från zoovillage.com) Går nu ännu snabbare att få på sig. (Skärmdump från zoovillage.com) Går nu ännu snabbare att få på sig.

Nätbutiken Zoovillage, som säljer modevaror, höjer temperaturen när det gäller snabba hemleveranser inom e-handeln. Med hjälp av budfirman Jetpak erbjuds kunder i storstäderna och Mälardalen hemleverans samma dag för under hundringen.

Med sitt nya fraktalternativ i webbutiken vill Zoovillage fånga även de kunder som har riktigt bråttom att få sina kläder och skor. Den som beställer före klockan 13 på en vardag får sin vara hem till dörren mellan klockan 17 och 22 samma dag, förutsatt att vederbörande bor i Stockholm, Västerås, Eskilstuna eller Enköping. För Göteborg och Malmö behöver beställningen ha lagts före klockan 11 på förmiddagen.

Kundens merkostnad för det snabba fraktalternativet jämfört med reguljär ombudsleverans är överkomlig: 95 kronor kostar på-dagen-transporten, för en vara som det annars hade kostat 50 kronor att få till Schenkers utlämningsställe i maklig takt.

Under sitt senast redovisade räkenskapsår, 2011, omsatte Zoovillage AB 64 miljoner kronor. Jetpak, som är inriktat på expressleveranser inom Norden, nyttjar ett nät med 700 bilar på 140 orter.

E-mail:
Publicerad 2013-04-05 14:35 Uppdaterad lördag, 27 januari 2018 11:38