Göteborgs hamn rekryterade ny vd från Ceva

Elvir Dzanic lämnar Houston för att bli vd i Göteborgs hamn. (Bild: Göteborgs Hamn) Elvir Dzanic lämnar Houston för att bli vd i Göteborgs hamn. (Bild: Göteborgs Hamn)

Elvir Dzanic som blir ny vd i Göteborgs hamn har tolv års erfarenhet från transport och spedition, I Sverige och i internationell miljö.

Han har tillbringat de senaste 2,5 åren som Vice President of Business Development inom Ceva Logistics North America i Houston, en internationell tredjepartslogistiker med 52 000 anställda.

Elvir Dzanic är född och uppvuxen i Göteborg och har en examen i sjöfart och logistik från Chalmers. Han arbetade fram till 2016 i Göteborg på franskägda speditörskoncernen Geodis Freight Forwarding i olika affärsutvecklande positioner och dessförinnan på Unifeeder och Schenker Logistics.

– Det känns som ett särskilt privilegium att få möjlighet att vidareutveckla Skandinaviens största och viktigaste transportnav. Att dessutom åter arbeta i min hemstad gör det förstås extra stimulerande, säger han. Elvir Dzanic tillträder sin tjänst i juni.

Publicerad 2019-03-06 16:21

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Kalendarium

05 mar
10 mar
10 mar
Logimat
Stuttgart, Tyskland
11 mar
Logistics CIO Forum Europe 2020
Amsterdam, Nederländerna
14 mar
9th Cool Supply System & Solutions
Amsterdam, Nederländerna
Cron Job Starts