Fullträff när Kilenkrysset byggde nytt på spekulation i Bålsta

Kilenkryssets nybyggda fastighet i Dragets industriområde i Bålsta där KW Däckdepå nu flyttar in. Foto: Kilenkrysset AB Kilenkryssets nybyggda fastighet i Dragets industriområde i Bålsta där KW Däckdepå nu flyttar in. Foto: Kilenkrysset AB

När en större däckförvaringsaktör behövde en lokal i Bålsta kunde Kilenkrysset Bålsta med kort varsel matcha deras behov.

Det är företaget KW Däckdepå AB som nu flyttar in i en 4 500 kvadratmeter stor byggnad (fastigheten Väppeby 7:249) i Dragets industriområde beläget invid E18 i Bålsta. Fastigheten har byggts på spekulation av Kilenkrysset Bålsta som också är ägare.

Byggnaden som KW Däckdepå hyr rymmer däcklager och kontor. I hyresavtalet, som är tecknat på 10 år, ingår också uppställningsyta och en markyta på ytterligare 15 500 kvadratmeter.

KW Däckdepå ingår i Klintberg & Way-koncernen vilken i sin tur ägs av Sveriges största bilhandelskoncern – Hedin Group.

Fastigheten Väppeby 7:249 är en av flera lager- och logistikfastigheter som Kilenkrysset äger på Dragets industriområde i Bålsta.

Kilenkrysset Bålsta har varit verksamma i Bålsta kommun i många år och bolaget har långsiktiga planer med sin satsning inom området Stockholm Nord. Kilenkrysset har investerat i stora markområden och bara i Bålsta har man i dagsläget 21 589 kvadratmeter planlagd mark redo för passande kundförfrågningar.

Pierre Kjellin E-mail:
Publicerad 2021-06-03 09:42 Uppdaterad torsdag, 10 juni 2021 15:13

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Se årets Logistikkarta

Logistikkartan - med logistikanläggningar och de viktigaste transportvägarna för godset. 96x68 mm, 99 kr.

Logistikkartan2021