De satsar vidare i Norge

Logistikfastigheten i Lier sydväst om Oslo – sedd från nordost – som som Logicenters nyligen köpte. I bildens nederkant syns E18. Logistikfastigheten i Lier sydväst om Oslo – sedd från nordost – som som Logicenters nyligen köpte. I bildens nederkant syns E18.

Ett av Nordens ledande logistikfastighetsföretag har köpt en 18 500 kvadratmeter stor logistikanläggning i Oslo.

Det är Logicenters som meddelar att bolaget förvärvar en modern logistikanläggning på cirka 18 500 kvadratmeter i Lier cirka 3 mil sydväst om Oslo. Hyresgäst är ODA, tidigare Kolonial.no, Norges ledande aktör inom livsmedelsservice online. Logicenters beräknas få tillträde till fastigheten under första kvartalet nästa år, vilket även är då ODA flyttar in.

Fastigheten ligger på adressen Drammensveien 189 i ett logistik- och handelsområde beläget alldeles intill motorvägen E18 mellan städerna Drammen och Oslo. Fastigheten är toppmodern och de 18 500 kvadratmeterna är fördelade på två våningar.

Fastigheten rymmer ODA:s andra distributionscenter i östra Norge, vilket är utformat för en hög omsättning av varor och för att tillgodose kraven på effektiv leverans till kunder i regionen.

LÄS ÄVEN:

Här ökar Logicenters sin närvaro i år 

Logicenters bygger i Danmark

BILDEN UNDER: Entrén till Logicenters nya logistikfastighet utanför Oslo.

LogicentersOslo2

Publicerad 2021-05-05 13:33 Uppdaterad onsdag, 05 Maj 2021 13:36

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Cron Job Starts