De prisas för sin logistik-mjukvara

 Foto : Blu Jay Solutions Foto : Blu Jay Solutions

IT-bolaget Blu Jay Solutions prisas för sin mjukvara för att hantera komplexa logistiktjänster.

Amerikanska Blu Jay Solutions är en global marknadsaktör på tjänster och mjukvaror för att hantera värdekedjor (supply chain management). Nu har Blu Jays LSP-plattform tilldelats priset 2020 Product Leadership Award av analys- och konsultföretaget Frost & Sullivan.

LSP står för logistics service providers, det vill säga företag som erbjuder logistiktjänster, som transporter. Eftersom det ofta inbegriper flera olika typer av transporter, kontakt med flera olika partner, komplex lagerhållning, flera olika regelverk för till exempel tullhantering, med mera, så handlar det om att erbjuda enkla lösningar för komplexa verksamheter.

– Blu Jay har lyckats med nytänkande genom en unik kombination av data, nätverk och applikationer, vilket förbättrar verksamheten för så väl världens ledande logistikföretag, som för tillverkande företag, distributörer, fraktföretag och återförsäljare. Blu Jay har skapat ett verkligt friktionsfritt arbetsflöde för värdekedjor, skriver Sankara Narayanan, senior analytiker på Frost & Sullivan, som motivering till utmärkelsen.

Publicerad 2020-10-09 14:33

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!