De öppnar två nya nav för vaccinleveranser

 Foto: Kuehne+Nagel Foto: Kuehne+Nagel

Det schweiziska logistikföretaget fortsätter sin satsning på ett globalt distributionsnätverk för vaccin och andra läkemedel genom att öppna två nya flygplatshubbar.

Det schweiziska logistikföretaget Kuehne+Nagel genomför just nu en stor satsning på ett globalt distributionsnätverk för temperaturkontrollerade transporter av vaccin och andra temperaturkänsliga läkemedel. I dagarna har man öppnat två nya logistiknav med möjlighet att ta emot och lagra vaccin och andra läkemedel i temperaturkontrollerad miljö i anslutning till flygplatser – i Bryssel i Belgien samt i Johannesburg i Sydafrika.

Den drygt 15 000 kvadratmeter stora anläggningen i Bryssel är placerad vid flygfraktanläggningen Brucargo i anslutning till Bryssels internationella flygplats.

Anläggningen i Johannesburg ligger i direkt anslutning till den internationella flygplatsen och är dimensionerad för att kunna ta emot och lagra vaccin och andra läkemedel för vidare distribution i både Sydafrika och till hela den afrikanska kontinenten.

Pierre Kjellin
Tel: 070-334 50 09

Pierre Kjellin E-mail:
Publicerad 2020-09-10 10:17 Uppdaterad torsdag, 10 september 2020 10:45

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Cron Job Starts