De blir Kronfågels nya lager- och logistikpartner

 Kronfågel Kronfågel

I januari nästa år påbörjar Kronfågel inflyttningen i nya lagerlokaler i Jordbro strax söder om Stockholm.

Kronfågel får en ny lager- och logistikpartner i och med att man med start i januari 2021 flyttar in i nya lagerlokaler som Bring Frigo driver i Jordbro strax söder om Stockholm.

Avgörande för valet var enligt Kronfågel det geografiska läget och att anläggningen i Jordbro utanför Stockholm som medför både avsevärt kortare transportsträckor och ökad närhet till flera kunder.

– Med en ny lösning i ett för oss bättre geografiskt läge kommer vi närmare fler av våra kunder vilket innebär färre kilometer på vägarna och minskad klimatpåverkan samtidigt som vi också kan ge våra kunder bättre och snabbare service. Tillsammans med Bring Frigo får vi en flexibel lagerlösning som matchar våra tillväxtplaner, säger Kronfågels VD Mats Hedlund i ett uttalande till media.

– Kronfågel passar väl in i vår satsning på att tillsammans med våra kunder jobba aktivt med att utveckla framtidens hållbara logistiklösningar. Samtidigt ligger det nya samarbetet i linje med våra expansionsplaner kring Mälardalen som nu går in i en aktivare fas, säger Bring Frigos vd Peter Haveneth.

Publicerad 2020-09-03 13:22

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!