Årets Hannovermässa ställs in

I år planerade Hannover Messe för en stor utställning med logistik- och materialhantering. (Bild: Deutsche Messe) I år planerade Hannover Messe för en stor utställning med logistik- och materialhantering. (Bild: Deutsche Messe)

Den stora industrimässan Hannover Messe ställs in. Efter coronautbrottet flyttade först mässledningen tidpunkten för mässan från april i år till i juli. Men nu har Hannoverregionen stoppat alla större internationella evenemang fram till mitten av juli.

I år planerade Hannovermässan för att en stor utställning för logistik- och materialhantering skulle vara en del av mässan. Men coronakrisen kom emellan för arrangemanget. I ett personligt hållet epostmeddelande undertecknat av mässteamet bakom Hannovermässan presenteras bakgrunden.

– Våra utställare har berättat om minskande försäljning och att ingående leveranser har varit flaskhalsar. Mängder av företag har minskat sin produktion.

– In i det sista har vi trott att vi skulle kunna arrangera Hannovermässan och vi har gjort allt för att det skulle bli av, uppger mässteamet.

Men ett lokalt politiskt beslut i Hannoverregionen satte till sist stopp för planerna. Inga större internationella evenemang kommer att tillåtas i Hannover fram till mitten av juli.

Istället kommer mässan att inom kort att öppna en digital plattform för information och nätverkande. Nästa gång Hannovermässan arrangeras blir våren 2021.

Publicerad 2020-03-26 18:01

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Cron Job Starts