Tre gånger fler kontraktslogistiker i nya Truck och lager

Mer än 200 sidor om Logistiksverige. Kommer i oktober. (Bild: Transportnytt) Mer än 200 sidor om Logistiksverige. Kommer i oktober. (Bild: Transportnytt)

Nu börjar Transportnytts redaktion arbetet med insamlingen av uppgifter till Truck- och lagerhandboken 2019. Den stora logistikguiden får mer än 200 sidor och innehåller uppgifter om mer än 600 företag. I år satsar redaktionen på att bland annat utvidga kapitlet om kontraktslogistik.

I oktober är det dags för den nya upplagan av Truck- och lagerhandboken som går ut till alla Transportnytts prenumeranter. Det är en handbok och inköpsguide med information om produkter och tjänster på mer än 60 olika områden inom logistikområdet. Kontaktuppgifter till mer 600 specialistföretag på logistikområdet finns med. Det är både unik och svårgooglad information som:

  • Vilka tredjepartslogistiker är specialiserade på drycker?
  • Vilka modeller av autotruckar har svensk återförsäljare?
  • Var får jag tag på rfid-etiketter någonstans?
  • Hur många truckserviceföretag är verksamma i Östergötland?
  • Vilka kombiterminaler finns i Skåne?
  • Var hittar jag en konsult som kan projektera en ny lageranläggning?

Truck- och lagerhandboken utvecklas kontinuerligt. I år sker en satsning på bland annat tredjepartslogistiker. Vi får ofta förfrågningar om dem och presenterar nu uppgifter om ett 60-tal tredjepartslogistiker. Det är tre gånger fler än i seenaste upplagan

Truck- och lagerhandboken innehåller den datauppgifter om tusental produkter för materialhantering, bilder på några av årets nya truckar, branschavtal och säkerhetsbestämmelser.

Boken uppdateras varje år med en enkät. Skräddarsydda formulär håller nu på att skickas ut till 600 företag. Du som arbetar i ett företag som bör vara med i Truck- och lagerhandboken kan enkelt göra en beställning av vårt formulär genom att klicka här. 

Beställningslänken kan också användas av dig som fått ett formulär, men där alla produktområden inte finns med i formuläret.

Mer info om Truck- och lagerhandboken hittar du här.

Om du vill försäkra dig om att inte missa Truck- och lagerhandboken när den kommer, teckna då en prenumeration hos vår prenumerationsavdelning.

Mats Udikas,
chefredaktör

Publicerad 2018-06-05 16:04

Sök här!

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Kalendarium

21 maj
Breakbulk Europe
Bremen, Tyskland
03 jun
13th ITS European Congress
Eindhoven, Nederländerna
04 jun
Nor-Shipping
Ett antal lokaler i Oslo och Lillestrøm, Norge.
04 jun
04 jun