Truck- och lagerhandboken 2020 uppdateras nu

"E-handelsnyckeln" blir ett nytt kapitel i Truck- och lagerhandboken 2020

Vi håller på att samla uppgifter till Truck- och lagerhandboken 2020. Handboken kommer att innehålla information från mer än 600 företag verksamma inom materialhantering, logistik, auto-id och logistiktjänster ochtrycks i en upplaga på omkring 9000 ex. Vår förfrågan om att förnya uppgifter na gick ut för en månad sedan. Har inte ditt företag fått förfrågan, så hör av dig snarast till redaktionen. Svarsdatum är framskjutet till 19 juni 2019.

Truck- och lagerhandboken 2020 kommer ut 21 oktober 2019 och distribueras tillsammans med Transportnytt 8-2019. Truck- och lagerhandboken finns också i kortversion här på www.transportnytt.se. I vänsterkolumnen på den här websidan kommer du enkelt in i Truck- och lagerhandbokens totalt 60 produktkategorier och till mer än 600 leverantörer. "E-handelsnyckeln" blir ett nytt kapitel i Truck- och lagerhandboken. Kapitlet kommer att koncentrera sig på produkter och lösningar som är viktiga för den mindre e-handlaren. Främst handlar det om logistik och hantering av paket och mindre kollin upp till 25 kg. Läs mer här:

pdfTruck- och lager_anvisningar.pdf867.81 KB

Senaste utgåvan av Truck- och lagerhandboken hittar du här:

pdfTruck- och Lagerhandboken 201915.89 MB

• Finns ditt företag INTE med i Truck- och lagerhandboken men borde vara det, eller om du finns med men inte i alla produktgrupper: Då kan du göra en anmälan HÄR. Inom några dagar mailar vi ett uppdaterat formulär med plats för produktuppgifter till Truck och lagerhandboken 2020. Detta formulär vill vi sedan ha i retur - ifyllt

Frågor och svar:

• Hur får jag med mitt företags uppdaterade uppgifter i Truck och- lagerhandboken?

Kontrollera att ditt företag finns med i Truck- och lagerhandboken på nätet. Använd sökrutan i vänsterkolumnen i webbversionen av Truck- och lagerhandboken. Är alla adressuppgifter korrekta så kommer förfrågan att gå ut till en kontaktperson på ditt företag. Är uppgifterna felaktiga eller om du vill veta vem vi har registrerat som kontaktperson hos er, skicka en mailförfrågan till .

• Kostar det nåt att komma med i Truck- och lagerhandboken?

De uppgifter som redaktionen frågar om i formulären införs gratis.

• Det saknas produktområden i Truck- och lagerhandboken som är viktiga för mig. 

Vi uppdaterar Truck- och lagerhandboken kontinuerligt och tar gärna emot tips för hur den kan bli bättre. Skicka ett epostmeddelande till: 

• Vårt företag har tusentals produkter, vi har inte möjlighet att lämna uppgifter om alla dem.

Gör ett urval, välj dem som är relevanta för en logistiker eller en lagerchef. Eller ta med dem som går i störst volymer just nu. Ambitionen med Truck- och lagerhandboken är inte att vara en komplett databas, utan att ge exempel på vad som finns på marknaden och hur produkterna används.

• Hur får man med sina bilder på produkter i Truck- och lagerhandboken 2018?

Bilder till Truck- och lagerhandboken ska vara högupplösta, för tryck. Det betyder att bilderna behöver "väga" minst 2-3 MB (pdf) och ha en pixelstorlek på 1500 x 1500 bildpunkter eller mer. Filformatet är oftast pdf, men vi tar även andra format. 

Vi prioriterar bilder på produkter som lanserats de senaste 12 månaderna. Vi vill också helst ha bilder i på produkten i miljö. Vi tar emot bilder i elektronisk form, med epost, på USB-sticka eller cd-skiva. Vi kan hantera pappersbilder och diabilder. Men vi tar inte broschyrer eller liknande tryckt material.

• Vem pratar jag med om jag vill synas mer och förstärka medverkan i Truck- och lagerhandboken 2020?

Ring Katarina Ungman, 08-514 934 72, eller skicka ett epostmeddelande: 

 

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök här!

Truck & Lager 2018 Inköpsguiden med allt du behöver för truck, lager, logistik och materialhantering.

Pris: 150 kr.

Truck lager 2018 omslag

Cron Job Starts