Biltema byggde ut med 105 000 pallställsplatser

105000 pallplatser till Retlog-Biltema var förra årets största lagerinredningsaffär. EAB stod för leveransen.
105000 pallplatser till Retlog-Biltema var förra årets största lagerinredningsaffär. EAB stod för leveransen.
(Bild: Bildtema)

Leveransen av 105 000 pallställsplatser till Biltemas lager i Halmstad var av allt att döma den största lagerinredningsaffären i Sverige förra året. Det är också EAB:s största enskilda lagerinredningsorder hittills.

Efterfrågan på på komplexa systemlösnignar driver lagerinredningsmarknaden framåt. Men även de leverantörer som är fokuserade på pallställ och hyllor tycks må utmärkt i den nuvanade högkonjunkturen. Det fastslås i artikeln "Högtryck i branschen för lagerinredning" som publiceras i Transportnytt 5-2017 som nyligen utkommit. Tidningen kan beställas hos prenumerationsavdelningen eller hämtas digitalt hos vår samarbetspartner Buyandread.

Artikeln innehåller en översikt med ett 20-tal av de största affärerna för lagerinredning i Sverige under förra året. Bland affärerna märks stora leveranser till bland annat Martin & Servera, Runsvengruppen (ÖoB), Pac i Örebro och ett icke namngivet bildelslager.

Under förra året kllev också en ny tillverkare in i branschen. Det är den stora svenska distanshandlaren AJ Produkter som börjat lansera det egentillverkade systemet Ultimate.

Publicerad torsdag, 15 juni 2017 10:41

Gratis nyhetsbrev varje vecka. Registrera dig nu:

Utkommer helgfria torsdagar, utom i juli. Din adress används endast för epost från Transportnytt. Du kan avbryta prenumerationen när du vill.

Sök i nyheter

Kalendarium

24 okt
Sthlm E-pack & Logistics
Filmstaden Sergel, Stockholm
25 okt
25 okt
Tapa-konferens
London, Storbritannien
29 okt
ITS World Congress
Palais des Congrès, Montreal, Kanada
07 nov
Logistik & Transport
Svenska mässan