Lediga tjänster

Kalender

Lediga tjänster

Söker du ledande personal inom transport och logistik. Här hittar du rätt kompetens inom branschen. Annonsera era lediga tjänster här. Pris per tjänst / annons 4 995 kr. Tjänsten ligger publicerad på www.transportnytt.se under hela ansökningstiden. För bokning, kontakta Katarina Ungman , tfn 08-514 934 72

11 November 2016
 • Ansvarig för uthyrning av truckar

  linde

  Har du ett tekniskt intresse och vill ansvara för vår korttidsflotta? 

  Vill du arbeta med truckar i världsklass? Då kanske du är den vi söker! Vi söker nu en ansvarig till vår avdelning för korttidsuthyrning av truckar. Du ansvarar för  att vi uppnår maximal uthyrningsgrad och lönsamhet på avdelningen. Arbetet är omväxlande och innehåller en kombination av administration, planering, kundkontakter såväl som kommersiella aktiviteter för att öka försäljningen. Du ansvarar också för att flottan har rätt mix samt att truckarna är i toppskick då de kommer till kunden.

  Vem är du?

  För att lyckas i denna roll ska du besitta en stark administrativ förmåga och ha ett starkt kund- och servicefokus.  Du trivs i möten med kunder och besitter en hög social kompetens. Vidare är du en positiv person med mycket energi som klarar av att driva och utveckla korttidsaffären, även i stressade situationer. Rätt attityd och inställning är något vi värdesätter högt.

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har erfarenhet av STR-affären, gärna inom fordon eller maskin. Du hanterar Officepaketet obehindrat, har ett stort tekniskt intresse och är van att hantera uppföljningsarbeten.

  Som korttidsansvarig rapporterar du till regionchef och centralt ansvarig för korttid. Placering är vid vår anläggning i Göteborg. Känner du utmaningen samt vill växa och utvecklas tillsammans med oss är du varmt välkommen med din ansökan  per e-post till:

  Märk din ansökan med ”Korttidsansvarig Göteborg”.

  Läs mer om Linde Material Handeling här www.linde-mh-se

  Kontakt: Dan Johansson, Region Väst, 070-8818 50 01

27 Januari 2017
 • Vår nästa stjärnsäljare?

  Säljare med distriktsansvar UniCarriers Europe

  UniCarriers logga

  Vi söker nu en hungrig och driven säljare till vårt skånedistrikt. Tjänsten innebär att du ska sälja hela UniCarrierskoncept. Vårt truckprogram är till stor del nyutvecklat och har tagits mycket väl emot av marknaden och har både nominerats samt vunnit internationella priser som årets truck. Utöver våra truckar säljer du även allt ifrån logistikanalyser och säkerhetsbesiktningar till olika utbildningar. Målet är att du ska se till att UniCarriers blir den självklara samarbetsparten för att sänka logistikkostnaderna där din uppgift är att ta fram bästa möjliga totallösning för kunden. Du kommer att arbeta med egen kundbas bestående av både befintliga och blivande kunder i det distrikt du ansvarar för. Tjänsten innebär till stor del nykundsbearbetning och vi erbjuder dig internutbildningar samt kvalificerat säljstöd för uppnå resultat.

  Erfarenhet och kvalifikationer

  För att lyckas i denna tjänst behöver du vara social och kommunikativ samt ha ett strategiskt tänkande. Du bör ha god förhandlingsvana och vara drivande som person.

  Du som söker tjänsten har/är dessutom:

  Erfarenhet av uppsökande försäljning av kapitalvaror
   - Teknikintresse
   - God engelska samt svenska i tal och skrift
   - Älskar att knyta och utveckla relationer och att göra affärer.
   - Affärsmässig och förtroendeingivande.
   - Van att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar

  Vi erbjuder dig ett arbete i en framgångsrik miljö med stor frihet och stort ansvar. Du kommer verka i en organisation med korta beslutsvägar och med en av branschens största företag i ryggen.
  Tycker du att beskrivningen passar väl in på dig? Välkommen med din ansökan!

  Om du önskar ytterligare information är du välkommen att kontakta:

  Klas Weilöv, Area Sales Manager, tfn 031-984068

  Fackliga kontaktpersoner, tel växel 031-984000

  https://www.unicarrierseurope.com/sv/vacancies/saljare-med-distriktsansvar

  Unionen, Kjell Persson

  Då urval och intervjuer kan komma att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

  Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag i samband med denna rekrytering

  Webbplats: www.unicarrierseurope.com

   
Jobb & karriär

Inga händelser

Köpa ny transportbil?

Tbg16 tumnagel

Transportbilsguiden 2016

Med alla transportbilar
upp till 3,5 ton

Pris 60:-

Beställ den här.